Blèzi Workshops

BLÈZI MAKE-UP WORKSHOP BIJ SCHOONHEIDSSALON DUIMELOTTE

Heeft u altijd al een lang, goed zittende make-up willen hebben en ook nog een, die u in de meestal hectische ochtend, snel aan kunt brengen? Dan is deze workshop vast iets voor u.

Blèzi is een Nederlands merk van topkwaliteit. De producten zijn geweldig en ze doen wat ze beloven: kwaliteit, makkelijk in gebruik en ze blijven heel lang zitten. Gezellig samen met familie, collega’s of vriendinnen bijpraten, terwijl je ondertussen handige make-uptips en een persoonlijk advies krijgt? Een leuke ochtend, middag of avond met nuttige adviezen om het meest optimale uit je natuurlijke schoonheid te halen!

Een Blèzi make-upworkshop is dé ideale gelegenheid om dit alles te combineren. De workshops worden bij u thuis gegeven voor minimaal 4 tot maximaal 10 personen.  Indien u een op een advies wenst (met twee mag ook), is dit ook mogelijk in mijn Schoonheidssalon aan de Maaspoortweg 168 in ‘s-Hertogenbosch.

De workshop duurt ongeveer 2 uur. Er wordt een korte presentatie gegeven over Blèzi Cosmetics en de producten. U en uw gasten krijgen zelf gelegenheid een aantal van onze producten uit te proberen,  Je kunt gebruik maken van spetterende aanbiedingen en er is de mogelijkheid om een Blèzi workshop te boeken.

Wat kost deze workshop? Je betaalt per persoon € 10,00. Maak je gebruik van een van de aanbiedingen of koop je een van de Blèzi producten dan krijg je het inschrijfgeld van € 10,00 terug.

Ik hoop dat je nieuwsgierig bent geworden en wilt komen! Je mag gerust iemand meenemen, moeder, oma, zus(sen), vriendin(nen), buurvrouw, collega(’s).
Ik hoor graag of je erbij bent. Je kunt reserveren via telefoonnummer 06-24705300 of loop even binnen bij Duimelotte!