Blèzi Workshops

Ontdek de geheimen van prachtige make-up – Schrijf je nu in voor mijn workshop!

Als make-upartiest en beauty-expert is het mijn passie om vrouwen te helpen hun natuurlijke schoonheid te benadrukken en zelfvertrouwen uit te stralen. Daarom nodig ik je graag uit voor mijn exclusieve make-upworkshop!

Tijdens deze workshop neem ik je mee in de wereld van eenvoudige, smaakvolle make-up die snel en gemakkelijk is aan te brengen, zelfs tijdens de drukte van de vroege ochtend. Of je nu een beginner bent die de basisbeginselen van make-up wil leren of een ervaren make-upliefhebber die op zoek is naar nieuwe tips en tricks, deze workshop is voor jou!

Wat kun je verwachten:

 1. Uitleg over mijn huidverzorgingsproducten en hoe ze bijdragen aan een stralende teint.
 2. Stapsgewijze demonstraties van eenvoudige make-uptechnieken die je direct kunt toepassen.
 3. Persoonlijk advies over de juiste kleuren en producten die bij jouw huidtype en stijl passen.
 4. Handige tips om jouw make-uproutine te stroomlijnen en tijd te besparen in de ochtend.
 5. De kans om te experimenteren met verschillende producten en tools onder begeleiding van een professional in een gezellige en ontspannen sfeer, waarin je vragen kunt stellen.
 6. De workshop wordt gehouden bij jou thuis of in mijn salon, afhankelijk van jouw voorkeur:
  – in een groepje van max.10 personen bij je thuis;
  – als VIP-Tutorial, dus een op een in mijn salon;
  – in een groepje van 2 tot max. 5 personen in mijn salon.
  Nodig gerust jouw vriendinnen, zussen, buurvrouwen (schoon)moeder) of collega’s uit voor een leuke en leerzame make-upervaring.
 7. De kosten voor deelname aan de workshop bedragen € 25,00. Bij een eventuele aankoop van producten tijdens de workshop ontvang je een korting van € 10,00, die zal worden verrekend. Schrijf je nu in door een e-mail te sturen naar joriza@duimelotte.nl om jouw plek te reserveren.
 8. Blijf op de hoogte van mijn laatste nieuwtjes, speciale aanbiedingen en make-uptips door je in te schrijven voor mijn nieuwsbrief. Ik beloof jouw inbox niet te overladen, maar alleen om de twee maanden waardevolle inhoud met jou te delen die je zal inspireren en informeren. Schrijf je in voor de nieuwsbrief door een e-mail te sturen naar joriza@duimelotte.nl.

Ik kijk ernaar uit om jou te verwelkomen bij mijn workshop en samen jouw schoonheid naar een hoger niveau te tillen.